Ennakkotilaa!

Elämä on niin suuri lahja. Nauti siitä sen kaikissa väreissä. Harmaa ja mustakin ovat kauniita värejä punasen ja keltaisen välissä.

Yhteistyö kaikkien kanssa

Yritä nähdä jokainen ihminen elämässäsi opettajana. Jokainen sinun elämääsi astuva ihminen on valmis kasvamaan. Kestävät ihmissuhteet ovat erilaisten vastakohtien yhdistelmiä. Me rakastamme yleensä sellaisia ihmisiä, joilla on sellaisia ominaisuuksia, joita meillä ei ole kehittynyt. Sillä tavoin me täydennämme toinen toistamme. Älä tuomitse toista ihmistä ajatellen, hänen pitäisi tai ei pitäisi käyttäytyä tietyllä tavalla. Olen aina sanonut, että jokainen kohtaaminen ja ero on oppimistapahtuma. Näe heidän heijastavan osaa sinusta.

 

Älä vastaa vihaan vihalla vaan rakkaudella. Voit kysyä itseltäsi, mitä minä olen valmis oppimaan häneltä. Rakasta itsesi vastakohdilta tuntuvia ihmisiä ja huomaa heidät suurena lahjana opettaa sinua tutustumaan itseesi. Sinun kannattaa muistaa että ne ihmiset, jotka tuntuvat eniten tuottavan kärsimystä, muistuttavat ainua siitä, minkä tunnet puuttuvan sinulta. Kun kohtaat tällaisen provosoivan henkilön, sinä reagoit siihen ja se tarkoittaa sitä, että sisälläsi tapahtuu jotain, joka saa sen aikaan. Sinä et ole uhri vaan se on sinun oppimistapahtuma. Kukaan ei voi sanoa sinulle, kuinka sinun tulee tuntea ja kokea asioita. Sinä itse päätät miten teet sen. Niin ikävältä kuin se kuulostaakin, se ei ole toisen ongelma. Sanonta ”Sitää saa ,mitä tilaa” on niin totta.

 

Minä itsekin törmäsin tiettyihin tilanteisiin aina uudestaan ja uudestaan. Niistä kyyneleistä olisi voinut valjastaa järven. Oivallus oli todella kipeä, kun tajusin, että loin ajatuksissani itse ko. tilanteen aina uudelleen ja uudelleen. Toivon sinun pysähtyvän miettimään omalta kohdaltasi, mitä sinä haluat, todella haluat ja sitten keskityt siihen. Mitä enemmän keskityt siihen ja uskot unelmaasi, sitä enemmän kutsut elämääsi tulee ihmisiä, jiotka ohjaavat sinua tavoitteeseesi.

Jätä kommentti