Ennakkotilaa!

Elämä on niin suuri lahja. Nauti siitä sen kaikissa väreissä. Harmaa ja mustakin ovat kauniita värejä punasen ja keltaisen välissä.

Uusi alku

Uusi aamu, uusi viikko ja uusi tie. Mitä kaikkea hienoa se tuokaan meidän elämäämme. Olen niin niin iloinen siitä, että päätin jatkaa ja minun rukoukseni kuultiin. Usko siihen, että elämä kantaa, vaikka usko on meillä kaikilla välillä koetuksella. Mutta hyvä voittaa aina lopulta pahan ja oikeudenmukaisuus toteutuu.

 

Astun haparoivin askelin eteenpäin, välillä horjahtaen. Pääasia o kuitenki se, että menen eteenpäin valitulla polulla. Ystäväni sanoi, että meidän on elettävä toiveemme toteutuneeksi. En tiedä, mitä elämä tuo tullessaan, mutta pääasia on, että olen liikkeellä. Kompastuakin saa, mutta ei jäädä paikalleen vaan noustava entistä vahvempana. On niin upea hengittää vapaasti ja nauttia tästä hetkestä. Saan kokea, tuntea, haistaa, maistaa, kuulla ja nähdä sen kaiken kauniin.

 

Olen niin kiitollinen tässä ja nyt. Minulla on kaikki, mitä tarvitsen tällä hetkellä. Pieniä hetkiä arjessa ja iloa sydämessä. Minulla ei ole enää kiire. Kaikki on hyvin. Olen valmis. Tervetuloa uusi!

Jätä kommentti