Ennakkotilaa!

Elämä on niin suuri lahja. Nauti siitä sen kaikissa väreissä. Harmaa ja mustakin ovat kauniita värejä punasen ja keltaisen välissä.

Sinua kohdellaan niin kuin opetat toiset kohtelemaan sinua

Riippuvuus ei ole sellainen asia, joka syntyy itsestään vain silloin, kun joutuu tekemisiin hallitsevien ihmisten kanssa. Se on sinun oma valintasi. Nin uskomattomattomalta kuin se saattaa kuulostaa, sinä itse opetat muut ihmiset hallitsemaan sinua ja kohtelemaan sinua niin kuin aina on kohdeltu. On monia keinoja, jotka ylläpitävät hallitsemisprosesseja. Näitä on mm. huutaminen, karjuminen, syyllistäminen, itkeminen, mykkäkoulu ja uhkailu jne.

Voiko riippuvuus palkita?

Ne voivat tuntua palkinnoilta, mutta tiedätkö, että ne ovat todellisia vihollisia. Riippuvuus voi tuntua vaarattomalta, mutta se on kaiken onnen ja tyydytyksen tuho. Kun pysyt riippuvaisena, voit syyttää toisia omista puutteista  tai kun olet riippuvainen toisista, sinun ei tarvitse ottaa muutoksen riskiä ja elämäsi ei muutu muksikään. Voit olla myös tyytyväinen itseenne, kun miellytätte muita. Samalla vältät syyllisyydentunteelta, kun olet aina kiltti ja nöyrä.

 

Tehokkaan elämän ja täydellisentuntuisen parisuhteen ja avioliiton olennainen edellytys on riippumattomuus. Sinua kunnioitetaaneniten silloin, kun olet riippumaton ja aivan erityisesti sinua kunnioittavat ne, jotka yrittävät pitää teitä alistettuina.

Jätä kommentti