Ennakkotilaa!

Elämä on niin suuri lahja. Nauti siitä sen kaikissa väreissä. Harmaa ja mustakin ovat kauniita värejä punasen ja keltaisen välissä.

Muutos – mahdollisuus elää fyysistä olemustasi suurenpaa elämää

Tämä aika on pysäyttänyt meidät kaikki kohtaamaan todellisen itsemme. Se ei kosketa vain meitä suomalaisia vaan kaikkia maapallon kansoja. Tosiasiahan on, että jossain vaiheessa jotain piti tapahtua, koska maapallo ei kestänyt kaikkea sitä toimintaa. Nyt meidän täytyy alkaa rakentamaan uudelleen sitä elämää, toimeentuloa ja niitä tavoitteita, jotka nyt ovat tärkeitä. Luulen, että monet ovat huomanneet arvomaailman muuttuneen alkujärkytyksen jälkeen. Muutos on kaoottinen, mutta me selviämme siitä.

 

Meidän kulttuurissa painotetaan ulkoisia arvoja, fyysistä olemusta. Mutta voisitko kokea enemmän painottamalla tietoista olemustasi? Fyysiseen olemukseen sisältyy luusi, sydämesi, ihosi, verisuonesi, kudoksesi, korvasi, lihaksesi ja kaikkien muiden fysiologisten osien muodostama kokonaisuus. Ja se kaikki noudattaa aineen sääntöjä ja rajoituksia. Kun elät ainoastaan materian maailmassa, elät rajoitusten maailmassa ja rajoitukset määräävät asioita. Jaksat tehdä vain tietyn ajan tiettyä asiaa. Jaksat juosta vain tietyn matkan. Jaksat nostaa vain tietyn painoisen esineen. Kaikki nämä rajoitukset ovat aineellisessa ulottuvuudessa.

 

Sinulla on ajattelukykyä, jolla voit luoda mitä ja miten tahansa. Kaikki lähtee ajatuksesta, joka sovelletaan käytäntöön. Tällä hetkellä minä sovellan ajatukseni kirjoittamalla ja luon uuden blogipostauksen. Me kaikki käymme tämän prosessin läpi satoja kertoja päivässä. Tärkeintä tässä on se, että meillä jokaisella on mahdollisuus luoda uutta ja rakentaa hyvä elämä. Uudet tavat seuraavat automaattisesti siitä, että alat arvostamaan sitä kokonaisuutta, joka sinä olet, vaikka et pystyisikään määrittelemään sitä fyysisin termein.

 

 

Jätä kommentti