Ennakkotilaa!

Elämä on niin suuri lahja. Nauti siitä sen kaikissa väreissä. Harmaa ja mustakin ovat kauniita värejä punasen ja keltaisen välissä.

Jokainen päivä on lahja

Jokainen päivä on lahja, vaikka se ei aina tunnu siltä ja emme voi sitä nähdä. Kun päivästä toiseen toistamme rutiineja. Käymme töissä , jos on töitä. Hoidamme kodin ja perheen, ja teemme samoja asioita koko ajan. Ajattele, kuinka jokaisessa hetkessä on siunaus.

Peset pyykit, joten sinulla on vaatteita. Tiskaat astiat, hienoa, sinulla on ruokaa, jota voit syödä. Työsi on niin uuvuttavaa, ihanaa, sinulla on työtä ja voit ostaa haluamiasi tavaroita ja palveluja. Lapset kiukuttelevat, mahtavaa, olet todella siunattu kun sinulla on lapsia, koska on niin paljon lapsettomia perheitä. Puolisosi ei ymmärrä sinua, hyvä, koska sinulla on puoliso ja et ole yksin.

Kuinka me voimme löytää ilon ja onnen, kun kaikki on niin tylsää. Pysähdy nyt! Pysähdy heti. Kaikki, mitä sinä tarvitset on sinussa ja ympärilläsi. Kun on kiire ja huoli, mieli sekava, niin ei voi nähdä sitä, mitä kaikkea omistaa.

Ja jos oikein tarkkaan ajattelemme, mehän emme omista muuta kuin materiaa eli kodin, auton, moottoripyörän, veneen, tietokoneet, puhelimet jne. Ne ovat kaikki materiaa. Ja onko materia itseisarvo? Tärkeimmät asiat eivät ole ostettavissa. Et voi omistaa puolisoasi tai lapsiasi. Et rakkautta, iloa, ja onnellisuutta. Lapset ovat sinulla lainassa. He tulevat opettamaan ja kasvattamaan sinua. Ette tiedä kuinka rakas poikani opetti minua, kun hän oli vielä lapsi ja vielä tänäkin päivänä hän sanoo asioita, jotka ovat upeita opetuksia. Samoin myös pienet prinsessat opettavat minua hyvin paljon. Entä puolisosi, hänkään ei ole itsestään selvyys. Te olette tehneet sopimuksen perheen perustamisesta. Joten kunnioita ja rakasta häntä sellaisena kuin hän on. Löydä uudelleen se, mihin alussa rakastuit hänessä. Kyllä se piirre edelleenkin on hänessä, vaikka onkin piilossa tänään. Uudista rakkautesi joka aamu, niin elämäsi muuttuu iloisemmaksi ja onnellisemmaksi, takaan sen.

Joka aamu, kun menet kylpyhuoneeseen ja katsot peiliin, niin sano peilikuvalle kuinka paljon rakastat sinua. Kyllä peilikuva alkaa vastaamaan aika pian, kun jaksat toistaa sitä. Samalla luot rakkautta myös ympärillesi.

Jätä kommentti