Ennakkotilaa!

Elämä on niin suuri lahja. Nauti siitä sen kaikissa väreissä. Harmaa ja mustakin ovat kauniita värejä punasen ja keltaisen välissä.

Irtipäästäminen

Hyvästien jättäminen on loppupelissä aina kova paikka. Tällä viikolla olen tehnyt sitä ja se tuntuu siltä, että se murskaa minut. Olen lähtenyt monta kertaa, mutta lopulliset jäähyväiset on jäänyt sanomatta.

Vapaus. täydellinen vapaus, vaatii irtipäästämisen. Se luo uutta tilaa kaikelle uudelle. Ymmärrän sen ja haluan täydellisen uuden, mutta tämä välimuoto on kuin nuoralla tanssia ennen suurta muuutosta.

Uusia ihmisiä tulee elämääni ja jotkut vanhat tuttavuudet poistuvat elämästäni. On mielenkiintoista huomata, kuinka me kaikki muutumme tai ainakin suurin osa. Kasvamme omiin suuntiimme ja joudumme arvioimaan totuuden aina uudestaan. Ja minun täytyy myöntää, että en voi ymmärtää kaikkea, mitä tänä päivänä tapahtuu maailmassamme.

Minä huomaan omalta kohdaltani, että ne arvot, joita kunnioitan, ovat unohdettu ja kadonneet. Esimerkkinä tästä on toisen ihmisen kunnioittaminen ja arvostus. Jos kunnioittaisimme toista ihmistä, silloin ei olisi kiusaamista tai väkivaltaa.

Jätä kommentti