Ennakkotilaa!

Elämä on niin suuri lahja. Nauti siitä sen kaikissa väreissä. Harmaa ja mustakin ovat kauniita värejä punasen ja keltaisen välissä.

Aito rakkaus on pyyteetöntä

Kuinka kaunis voi olla lapsen katse. Siinä näkyy vuosituhansien viisaus ja myötätunto. Lapsi katsoo sinua luottaen ja rakastaen. Hän ei tuomitse. Hän hyväksyy sinut sellaisena kuin sinä olet. Hän elää hetkessä. Hänen rakkautensa on pyyteetön ja rajaton.

Kiitos lapseni , kun tulit elämääni ja loit minusta ihmisen, joka olen tänään. Olen niin ylpeä sinusta. Sinä olet opettanut minulle niin paljon pyyteetöntä rakkautta, luottamusta ja uskoa. Sinä näytit kaikki ne ihmeet, miten kaunis on elämä kaikissa vivahteissaan. Sinä täytit elämäni ja olet tuonut jatkuvasti uusia ihania kokemuksia ja elämyksiä äitinä ja mummina. Miten koskaan osaan kiittää sinua tarpeeksi?

Olen hiljaa, niin hiljaa. Pysähtynyt kuuntelemaan sydämeni ääntä. Se soi hiljaa kauneinta musiikkiaan. Olen haltioitunut. En ollut ennen kuullut näitä kauniita säveliä. Juoksin aina vain eteenpäin. Nyt olen pysähtynyt. Nyt näen yksityiskohdatkin. Kaunis elämä, kuinka rakastankaan sinua.

Jätä kommentti